Portugal slår Luxembourg med 6-0, Ronaldo scorer to gange

Comments · 107 Views

I gruppespillet i EM-kvalifikationen vandt Portugal med 6-0 ude over Luxembourg, og det var en fuldstændig sejr! Ikke alene var Portugals præstation lysende i hele kampen, Ronaldo scorede også en dobbelt mål for at begejstre fansene, og det var ikke kun Ronaldo der scorede to mål i en kamp, han scorede også to i træk i den sidste kamp mod Liechtenstein!

Ni minutter inde i kampen scorede Portugal først for at tage et point, og Ronaldo i en Portugal trøje åbnede scoringen. I det 15. minut spillede Bernardo Silva bolden videre til sin holdkammerat, og Noão Felix scorede igen med et flot hovedstød til 2-0. 3 minutter efter dette flotte mål scorede Portugal igen til 3-0, og Luxembourg var under pres. Kampen kom til 31 minutter, hvor Ronaldo scorede to gange, igen, og man kunne roligt sige, at på dette tidspunkt, så længe Portugal ikke mistede deres kollektive form, var sejren stort set i deres hænder. Men herefter slap Portugal ikke af, og selvom Luxembourg kæmpede hårdt, var Portugal det bedre hold! Midt i det 77. og 88. minut scorede Ottavio og Rafael Leal så et mål hver, så Luxembourg ikke havde mere at spille for og kampen sluttede med en 6-0 sejr.

Og endnu en gang var Ronaldo, der sparkede en dobbelt i denne kamp, højdepunktet. På trods af at han er en relativt ældre spiller i øjeblikket, er hans form og evner slet ikke gået tilbage,billige fodboldtrøjer uanset om det er i sin bedste alder eller nu, så længe det ikke skyldes en uventet situation, vil han spille sit fulde spil, hans kærlighed til fodbold overtrumfer simpelthen alt!