Modric gör mål när Kroatien krossar Nederländerna med 4-2

Comments · 59 Views

Nederländerna tog emot Kroatien i Rotterdam i den första semifinalen av UEFA Nations League-säsongen 2022-23. Sammandrabbningen för att nå finalen var tillbaka, var det vinnande laget det du förväntade dig?

I den första halvleken gav Donnell Malen Nederländerna ledningen; i den andra halvleken hjälpte mål från Kramaric och Pasalic Kroatien att ta ledningen igen, innan Noah Lang från Nederländerna gjorde ett kvitteringsmål i sista minuten. Hela matchen slutade oavgjort 2-2 och lagen gick till förlängning, där det kroatiska lagets Petkovic i den 98:e minuten gjorde mål för att ge Kroatien ledningen och ta en poäng. I den 116:e minuten riktades allas blickar mot Luka Modric i en Kroatien tröja 2023. Det avgörande målet kom i den 116:e minuten! Luka Modric. Luka Modrić gjorde mål från straffpunkten och slutresultatet blev 4-2. Grattis till det kroatiska laget för att ha nått finalen i UEFA Nations League, där de kommer att möta vinnaren av matchen mellan Spanien och Italien!

Vi är alla bekanta med Modric och hans förnyelse av sitt kontrakt med Real Madrid, liksom hans fantastiska prestationer på planen tidigare. För de som vill samla Modric tröjor, kan du klicka in på vår hemsida, som har anpassningsbara och bra kvalitet matchtröjor fotboll .