San Jose Sharks er på utkikk etter et bedre hjem for Erik Karlsson.

Comments · 62 Views

Når et lag skal gjenoppbygges, er noe av det første man må tenke på å beholde veteranene som drømmer om å vinne et mesterskap. Etter et par tapte sesonger bestemte San Jose Sharks seg for å starte på nytt i sommer. San Jose Sharks så Vegas Golden Knights vinne det første mesterskapet i lagets historie i samme region, og laget ønsker å slå den rekorden. Alle husker at forrige gang San Jose Sharks kom til finalen var i 2015-16-sesongen. Laget må altså slå de to siste årene for å slå 10-årsrekorden. Vegas Golden Knights Drakter

Etter at Vegas Golden Knights fra Pacific Division vant den første Stanley Cup-tittelen i lagets historie, var det bare San Jose Sharks, Vancouver Canucks og Seattle Sirens som gjensto til å vinne mesterskapet. Seattle Kraken er et lag som bare er to år gammelt. De kom også til andre runde i sluttspillet den sesongen. Som et resultat er presset for tiden på San Jose Sharks, og laget må vedta de riktige retningslinjene for å endre denne situasjonen. Med alle Cheap NHL Jerseys trøyer som aspirerer til Stanley Cup-mesterskapets ære, kan San Jose Sharks gjøre et gjennombrudd i løpet av disse to eller tre årene.

Erik Karlsson må kanskje ta av seg San Jose Sharks-trøya og dra. Alderen hans tillater ikke at han blir i laget og venter på opprykk. Erik Karlsson scoret 25 mål og leverte 76 målgivende pasninger forrige sesong, og ble dermed den eldste spilleren i Blues' historie som har gjort minst 100 poeng i løpet av en sesong. Laget er godt klar over hva som er drømmen til 33 år gamle Erik Karlsson, så San Jose Sharks er på utkikk etter en bedre match for å realisere drømmen. For øyeblikket er San Jose Sharks i samtaler med Edmonton Oilers i samme fylke, i håp om at Erik Karlsson skal finne det rette hjemmet, og laget ønsker ikke å fortsette å svikte veteranens harde arbeid.