Å konkurrere mot gode motstandere har en gradvis effekt

Å konkurrere mot gode motstandere har en gradvis effekt

Det er to spesielle NHL-lag som kjemper mot hverandre denne sesongen. De er San Jose Sharks og Calgary Fire. San Jose Sharks og Calgary Flames presterte begge dårlig i forrige sesongs kamper, men begge viste stor styrke denne sesongen. I Pacific Division endte Calgary Flames først og San Jose Sharks ble nummer fire. Kampen mellom de to lagene tiltrakk seg mange fans, og de hadde alle frykt for å mislykkes.

I denne kampen beseiret San Jose Sharks til slutt Calgary Flames 5-3. Blant dem arrangerte Thomas Hertel, iført San Jose Sharks Drakter nr. 48, sitt første hattrick for sesongen, og Aden Hill iscenesatte også 40 kontringer. San Jose Sharks har vunnet fire seire på rad. De fortsetter å lære av å tape spillet, og vokser deretter raskt i spillet. San Jose Sharks vil til slutt lykkes med sine drastiske endringer gang på gang, men de må nå jobbe hardere for å utforske opplevelsen etter hver kamp.

Calgary Flames forventet ikke å tape mot San Jose Sharks, og de er godt forberedt til kampen. Motstanderen snudde Calgary Flames med en ledelse, og de må gjøre det bedre i neste kamp. Når vi så på barna i Calgary Flames Drakter, bøyde spillerne seg dypt for å be dem om unnskyldning, og de vil gjøre det bedre neste gang. Calgary Flames er glade for å møte San Jose Sharks. Bare når de møter en virkelig mektig motstander kan de bedre se sin egen styrke.