Panthers slog Devils för att sätta franchiserekord

Comments · 34 Views

I en actionfylld hockeymatch möter New Jersey Devils de besökande Florida Panthers hemma på Prudential Center. Efter tre fjärdedelar av hård kamp besegrade Panthers Devils med 5-3 med enastående prestation från hela laget, och vann sin sjätte raka seger. Och Panthers blev det första laget att göra 90 poäng den här säsongen och satte ett nytt rekord i lagets historia.

Efter att spelet startat inledde de två sidorna en spänd strid. Nick Cousins, klädd i Florida Panthers tröja nr 21, var den första som bröt nollan. Efter att ha tagit emot en exakt passning från Mathew Tkachuk vid 2:54 av den första kvarten, gjorde han mål med en backhand, vilket gav Panthers en 1-0 ledning . Sedan gjorde Evan Rodrigues ytterligare ett mål efter 6 minuter och 30 sekunder, vilket utökade ställningen till 2-0.

Inför att hamna på efterkälken gav Devils inte upp. De fick tillbaka ett mål från Jack Hughes efter 11 minuter och 45 sekunder av den första kvarten, vilket skrev om ställningen till 1-2. Pantern Timo Meier överträffade dock poängen igen vid 11:01 i andra kvartalet och ledde med 3-1.

Efter starten av den tredje kvarten ökade Devils sitt offensiv. Colin Miller gjorde ett mål efter 11 minuter och 16 sekunder och kvitterade till 3-4. Panterns moral var dock hög vid den här tiden, och de gav inte Devils många chanser. Till slut, efter 19 minuter och 52 sekunder, gjorde Panthers Sam Reinhart ett tomt mål för att besegla segern.

Det är värt att nämna att Panthers-backen Aaron Ekblad satte ett nytt laghistoriskt rekord i detta spel. Billiga NHL Tröjor Med sitt 230:e mål i karriären passerade han Robert Svehla som Panterns ledande målskytt genom tiderna av en defensiv spelare.

Den här segern kom med en enorm överraskning för Panthers. De fortsatte inte bara sin segerserie utan satte också ett nytt lagrekord. Devils måste på allvar sammanfatta sin erfarenhet för att uppnå bra resultat i nästa match.