Juventus slog Real Madrid med 3-1

Comments · 80 Views

Två giganter i världsfotbollen, Real Madrid och Juventus, lanserade en mycket sedd vänskapsmatch. , Juventus spelade avslappnat och underbart i den här matchen och gjorde 3-1. Även om det inte var en officiell match kan någon från Real Madrid använda den här matchen för att se var lagets problem finns.

Matchens första mål kom i den 48:e sekunden, mindre än en minut in i matchen, när Juventus gjorde den första poängen, vilket stärkte lagets moral avsevärt. Målet gjordes av Moise Kean. Det andra målet, som gjordes av Weah Jr. i den 20:e minuten, gjorde att Juventus kunde utöka sitt övertag och matchen kom till 2-0 med press på Real Madrid. Det tredje målet kom i den 38:e minuten. Slutligen, Vinicius Junior, klädd i Real Madrid tröja nr 20, lättade på Real Madrids smärre underläge och matchen kom till 2-1. Det sista målet gjordes av Juventus. I den 95:e minuten av matchen säkrade Vlahovićs mål direkt Juventus seger i denna vänskapsmatch! Slutresultatet blev 3-1, och Real Madrid blev fjället för Juventus i denna omgång.

Kort sagt, denna vänskapsmatch bjöd inte bara på en fotbollsfest för fansen, utan visade oss också fotbollens charm och charm. Fotbollströja barn Oavsett om det är Juventus seger eller Real Madrids insatser så förtjänar de våra applåder. Jag tror att dessa två lag kommer att fortsätta ge oss fler överraskningar och spännande ögonblick i framtida matcher.